Pages

Sunday 14 August 2011

ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011

Ο φυσιολατρικός και εκπολιτιστικός σύλλογος Μπαουσιών «Η κοίμηση της Θεοτόκου» σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΦΩΤΟΝΙΟ (στα Ιωάννινα), φέτος για πρώτη χρονιά, θα προσφέρουν -εντελώς δωρεάν- σε ένα μαθητή ή μία μαθήτρια της τρίτης τάξης του λυκείου, με καταγωγή από Μπαουσιούς, το κόστος φροντιστηρίου (όλων των μαθημάτων, δαπάνη περίπου 3500€).

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι (γονείς ή μαθητές) παρακαλούμε να στείλουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email), με ονοματεπώνυμο και λοιπά στοιχεία στην διεύθυνση του συλλόγου (mpaousioi@gmail.com) ή στο (dimzinas@gmail.com).

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πώς αλλιώς μπορείτε να υποβάλετε την εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά με όποιο μέλος του συλλόγου γνωρίζετε.

  • Αφορά το έτος 2011-20012 και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στο συγκεκριμένο φροντιστήριο
  • Οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν έως την Παρασκευή 26 Αυγούστου.
  • Το αποτέλεσμα θα προκύψει από κλήρωση, που θα γίνει δημόσια (παρουσία μελών του συλλόγου ή/και ενδιαφερομένων στις 27 Αυγούστου.)
  • Τα μαθήματα στο φροντιστήριο αρχίζουν στις 1 Σεπτεμβρίου.
  • Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από μαθητές/τριες τρίτης λυκείου, η χορηγία θα δοθεί σε μαθητή/τρια της δευτέρας τάξης του Λυκείου κ.ο.κ.
  • Ο τυχερός μαθητής/τρια μπορεί να παρακολουθήσει όσα μαθήματα κρίνει απαραίτητο (της κατεύθυνσης που επιθυμεί και που παρέχει το φροντιστήριο ΦΩΤΟΝΙΟ, πληροφορίες στο http://www.fotonio.edu.gr/).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο blog του συλλόγου (http://mpaousioi.blogspot.com/) ή στο facebook του συλλόγου (http://www.facebook.com/mpaousioi)

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το φροντιστήριο ΦΩΤΟΝΙΟ για την συμμετοχή του στο κόστος της χορηγίας και στην ιδέα του συλλόγου μας.

Παρακαλούμε όλους τους Μπαουσίτες/ισες όπως ενημερώσουν σχετικά όποιους νομίζουν ότι ενδιαφέρει η χορηγία (και δεν έτυχε να παρεβρίσκονται σήμερα).

No comments:

Post a Comment